Egyetemi bulik

Gólyabál

Az elmaradhatatlan Gólyabál, amely sosem maradhat el fergeteges hangulat és koncert nélkül. A gólyák keringője után több fellépő vezénylésében mulatjuk át az éjszakát. Még nem volt olyan gólya, aki megbánta volna.

Gólyatea, OnE Night

Az első egyetemi buli után a félév során több izgalmas témában valósítja meg az OE HÖK a zenés-táncos mulatságokat.

Hallgatói Összefogás

Első alkalommal 2010 májusában mutattuk meg, hogy sok kicsi sokra megy, és egységben az erő, az egyetemünk sorsáért fogtunk össze. Azóta decemberben egy jótékonysági rendezvénnyel hívtuk fel magunkra a figyelmet, ahol gyerekruhákat és pénzt gyűjtöttünk a Magyar Vöröskereszt számára, és a következő félévben is készülünk meglepetéssel.

OE Napok

2013 tavaszán először került megrendezésre az egyetemi minifesztiválunk! Egy héten át, változatos programokon keresztül levezethetjük a hétköznapok és a tanulás nyújtotta stresszt. Óbuda, karok közötti verseny, csapolt sör, szakmai előadások, koncertek, kultúrprogramok, buli. Ez az OE Napok!

Gólyahajó

A szorgalmi időszak elején kerül sor „egy kis hajókázásra”. A hajó délelőtt indul, és csupán egy kis visegrádi kincsvadászat szakítja meg a fergeteges szórakozást. Ez a hajóút biztosan emlékezetes marad...