Kari rendezvények

Kockanap 4.0 - 24 órás programozás

Az őszi szemeszter várva várt megmérettetése, ahol 3 fős csapatokban versenyezve feszülhetnek egymásnak a bitek. Más egyetemek és főiskolák részvételével, és az értékes nyereményekért idén is érdemes indulni!

Analóg napok

A Neumann és a Rejtő HÖK közösen rendezi az Analóg Napok névre keresztelt 2 napos programot, amellyel megpróbálunk mindenkit arra ösztönözni, hogy kicsit kimozduljunk a számítógépeink, laptopjaink, okostelefonjaink mellől, majd együtt két vidám délutánon és estén megismerjükhallgatótársainkat, szórakozzunk egyet. Erre remek lehetőség az Analóg Napok, ahol játékos feladatok, éjszakai túra, közös sörözés és gulyásozásközben ismerősökre, barátokra, szerelemre lelhetünk.

KIN Kupa

Kandós Ifjúsági Napok, 24 órás vetélkedő – lehetetlennek tűnő feladatok, 24 óra hajtás, 24 óra szórakozás, mindez 30 órába sűrítve. Ezen a neves eseményen indulunk a kInfo csapat színeiben minden évben, és kockafejünk segítségével álljuk a megpróbáltatásokat. :)

Korsóavató szakest

Emelkedett hangvételű sörözés egy kis zsíros deszkával, selmecbányai hagyományokra építve, közös „énekléssel”. A rendezvény kimondottan gólyáknak szól. Megkapják a kari korsót és együtt avathatják fel első igazi egyetemi korsó sörüket. Kötelező viselet öltöny. Formalitásokat betartva, igazi, még talán soha át nem élt hangulat.

Halloween party

Eszement, kivitelezhetetlen jelmez-ötletek megvalósulása, mindez a NIKHÖK rendezésében.

Reghét Feszt

A regisztrációs héttel nemcsak az egyetemre való bejárás kezdődik, hanem az egyetemi bulik időszaka is. Ennek első állomása a Reghét Fesztivál, egy több napos party-sorozat a NIKHÖK (Neumann János Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzata) tolmácsolásában.

Neumann gólyatábor

Egyetlen lehetőség az ifjú kockák életében a Gólyatábor. Nem is lehet szavakba önteni. Ezt át kell élni.