Apolló Kör

2011. január 10-én alakult meg a Neumann János Informatikai Karon. Elsődleges feladata a NIK HÖK rendezvényeinek szervezésében történő aktív részvétel.

A kör tevékenységei közé tartozik a kari szakmai, illetve kulturális programok, szórakoztató rendezvények szervezésének, valamint lebonyolításának segítése. A szervezés kategóriába tartozik például a plakátok megtervezése, a rendezvényhez szükséges eszközök beszerzésének segítése. A lebonyolításhoz tartozik, hogy a rendezvény előtt a technikai eszközök összeszerelésében segédkezünk, illetve a rendezvény alatt a hangtechnika kezelése is feladatunk. Ezeken kívül igyekszünk mindenben segítséget nyújtani.

Az Apollo Kör jelenleg 8 aktív taggal rendelkezik. A kör demokratikus, bármely Neumann karos hallgató jelentkezhet. A belépéshez egy pályázat megírása szükséges, melyet a kör vezetőjéhez kell eljuttatni. A pályázatnak tartalmaznia kell egy rövid önéletrajzot, szakmai tapasztalatokat (ha van), illetve egy motivációs levelet. A pályázókról a kör tagjai szavaznak, a felvételhez kétharmados többség kell. Örömmel várjuk a jelentkezőket, akik úgy érzik, hogy szívesen részt vennének egy-egy rendezvény háttérmunkálataiban; akik szívesen kipróbálnák magukat a rendezvényszervezés világában.