TDK 2019. őszi félév

2019. szeptember 19., csütörtök

2019. november 12-én (kedden) tartjuk az 50. Tudományos Diákköri Konferenciát.

A konferenciára előzetesen nevezni kell a következők szerint. A dolgozathoz tartozó szerzők jelentkezési adatait és a tartalmi kivonatot rögzíteni kell a kari elektronikus TDK jelentkezési portálon ( tdk.nik.uni-obuda.hu ), majd véglegesítés után a konzulensének is engedélyeznie kell a jelentkezést 2019. október 24. (csütörtök) délig (12:00 óra).
A dolgozat elkészítésénél javasolt figyelembe venni az Országos TDK konferencia megcélzott szekciójának formai előírásait: 35. OTDK központi felhívása (www.otdt.hu). A dolgozatot – az egyetem plágium ellenőrző rendszerébe történő feltöltése után – november 6. (szerda) délig (12:00 óra) a kari TDK rendszerben is rögzíteni kell, amelyet a konzulensnek is engedélyeznie kell a kari TDK jelentkezési portálon: tdk.nik.uni-obuda.hu

 

Az 50. Tudományos Diákköri Konferencia ünnepélyes eredményhirdetése 2019. november 25-én, hétfőn 17:00-kor lesz Óbudán ( Bécsi út 96/B   Aud.Max ).
A TDK-t az NTP-HHTDK-18 pályázat támogatja.

 

Időpontok

 

október 24. 12:00 óra

A kari elektronikus TDK rendszerben ( https://tdk.nik.uni-obuda.hu/ ) elkészített, véglegesített jelentkezési anyagot a konzulensnek engedélyeznie kell ezen határidőig.

 

október 24.

A kari TDT elnök eljuttatja a tartalmi kivonatokat és a jelentkezési lapokat az egyetemi TDT elnökének elektronikusan.

 

október 25.

A kari TDT elnök összeállítja a kari szekciók programját (az előadások 15 percesek, melyet 10 perces vita követhet) a szokásos formában, mely tartalmazza a szekciók elnevezését, elnökeinek, tagjainak, hallgatói titkárainak neveit, adatait és a szekciók programját, melyeket eljuttat az egyetemi TDT elnökének elektronikusan.

 

november 6. 12.00 óra

A TDK dolgozatokat az egyetemi plágium ellenőrző és a kari TDK rendszerbe feltöltik a hallgatók. A kari TDT elnök továbbítja a dolgozatokat a szekciók bíráló bizottságának.

 

november 11.

Dolgozatonként minimum 2–2 bírálat begyűjtése, jegyzőkönyvek és a lebonyolításhoz szükséges anyagok előkészítése.

 

november 12.

Az Óbudai Egyetem 50. Tudományos Diákköri Konferenciája karonkénti szervezésben.

 

november 12.

A kari TDT elnök eljuttatja a kari szekciók eredményeit és a dolgozatok bírálatait az ÓE ETDT elnökének, az eredményhirdetés előkészítésére.

 

november 25. 17.00 óra

Az 50. Óbudai Egyetem TDK ünnepélyes eredményhirdetése Óbudán ( Bécsi út 96/b   Aud.Max ).

 

november 30.

A kari TDT elnökök feltöltik és elküldik a jegyzőkönyveket az OTDT előírásai szerint.

Letöltések
Dokumentum címe Méret Letöltés
TDK 2019. őszi félév - kivonat minta
31 KB Letöltés
Felhívás
134.5 KB Letöltés
Időpontok
1.15 MB Letöltés
Borító
664 KB Letöltés