51. TDK webkonferencia - új időpontok

2020. március 26., csütörtök

Tisztelt Hallgatók!

Az Óbudai Egyetem elkötelezett az önként vállalt hallgatói tudományos tevékenység támogatásában, ezért javasoljuk, hogy a koronavírus járvánnyal kapcsolatos intézkedések mellett is folytassák otthon a TDK munkájukat, amennyiben ez megoldható az egyetemi erőforrások közvetlen alkalmazása nélkül. Kérjük, hogy a járványügyi óvintézkedések maximális betartása érdekében a konzulens oktatókkal elektronikus úton kommunikáljanak, és a TDK munka érdekében kizárólag olyan mértékű aktivitást vállaljanak, amely nem veszélyezteti az Önök vagy mások egészségét.

A 2020. április 22-re tervezett 51. Tudományos Diákköri Konferencia az 1/2020. (III. 23.) Rektori Utasítás értelmében egy héttel később kerül megrendezésre kizárólag elektronikus (webes) formában.

Az elektronikus TDK rendszerben https://tdk.nik.uni-obuda.hu/  történő jelentkezés határideje módosul 2020. április 3., péntek 12.00 órára, míg a pályamunkák elektronikus beadásának határideje 2020. április 23., csütörtök 12.00 órára. A kari TDK konferenciát április 29-én tartjuk online formában.

ÚNKP pályázaton nyertes hallgatók vállalásában kötelező elem a TDK.

További sikeres munkát és jó egészséget kíván:
az Óbudai Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsa nevében

Vámossy Zoltán
kari TDK felelős

 

Módosított időpontok

 

április 3. 12:00

A kari elektronikus TDK rendszerben (https://tdk.nik.uni-obuda.hu/ ahol más kar esetében nik helyett a kar kódja szerepel) elkészített, véglegesített jelentkezési anyagot a konzulensnek engedélyeznie kell ezen határidőig.


április 3.

A kari TDT elnök eljuttatja a tartalmi kivonatokat és a jelentkezési lapokat az egyetemi TDT elnökének elektronikusan.


április 4.

A kari TDT elnök összeállítja a kari szekciók programját (az előadások 15 percesek, melyet 10 perces vita követhet) a szokásos formában, mely tartalmazza a szekciók elnevezését, a zsűrik előzetes adatait és a szekciók programját, valamint a rövid tartalmi kivonatokat, melyeket eljuttat az egyetemi TDT elnökének elektronikusan.


április 6.

A kari TDT elnök eljuttatja a szekciók elnökeinek, tagjainak, hallgatói titkárainak neveit, adatait az egyetemi TDT elnökének elektronikusan.


április 23. 12:00

A TDK dolgozatokat az egyetemi plágium ellenőrző és a kari TDK rendszerbe feltöltik a hallgatók. A kari TDT elnök továbbítja a dolgozatokat a szekciók bíráló bizottságának.


április 28.  12:00

Dolgozatonként minimum 2–2 bírálat begyűjtése az elektronikus rendszerben, jegyzőkönyvek és a lebonyolításhoz szükséges anyagok előkészítése.


április 29.

Az Óbudai Egyetem 51. Tudományos Diákköri Konferenciája karonkénti szervezésben, webes felületen (kamera, mikrofon használatával).


április 30.

A kari TDT elnök eljuttatja a kari szekciók eredményeit és a dolgozatok bírálatait az ÓE ETDT elnökének.

 

Támogató pályázat: NTP-HHTDK-19

 

Letöltések
Dokumentum címe Méret Letöltés
TDK_borító_2020
1.07 MB Letöltés
TDK kivonat_minta_2020_tavasz
31.5 KB Letöltés
TDK módosított időpontok 2020 tavasz
1.15 MB Letöltés