fightIT 2016

2016. május 24., kedd

Az Óbudai Egyetem Neumann János informatikai karán nem mindennapi verseny vette kezdetét 2016. április 29-30-án. A Neumann HÖK szervezésében átélhettünk az első fightIT nevezetű 24 órás versenyt, melynek fő célja egy fiktív vállalat szerverrendszerének megalkotása volt. A versenyzőknek úgy kellett a rendszert kivitelezni, hogy akár azonnal használható legyen egy startup számára is.

A versenyen 9 csapat küzdött egymás ellen. Több magyarországi egyetemről is érkeztek hallgatók, többek között az ELTE informatika karáról, a BME VIK-ről és a Szegedi Tudományegyetemről. A szakközépiskolák sem maradtak ki a sorból: a Budapest Műszaki Szakképzési Centrum Neumann János Számítástechnikai Szakközépiskolájából és a SZÁMALK-Szalézi Szakközépiskolából is akadtak versenyzők. A verseny péntek délután 4 órakor rajtolt el és percek múlva már gőzerővel folyt a telepítés és a konfigurálás.

22 óra megfeszített munka után a szervezőbizottság 3 csapatot jutalmazott, melyek 80% fölött teljesítették a feladatot. Ezen 3 csapat versenyzői mind az Óbudai Egyetem hallgatói.

1. helyezett: Connectionlost

Vincze Dénes
Szuróczki Márk

2. helyezett: konfTÉ

Vékony Péter
Nagy Ádám
Szilágyi Norbert

3. helyezett: ViBuKa

Virga Dávid
Buru Máté Kristóf
Kaszás Bálint László

A verseny nem jöhetett volna létre a British Telecom, az Ace Telecom és a liligo.com támogatása nélkül. Segítségüket ezúton is köszönjük!

Letöltések
Dokumentum címe Méret Letöltés
Feledatkiírás
36.66 KB Letöltés