A1 szintű jelnyelvi tanfolyam

2012. december 11., kedd

Szeretettel várunk minden kedves leendő hallgatót egy vidám hangulatú, interaktív kiscsoportos tanfolyamra, ami lehetővé teszi számunkra, halló embereknek, hogy megértsük és használni tudjuk a mindennapi kifejezéseket és alapvető fordulatokat jelnyelven, amelyeknek célja konkrét szükségleteink kielégítése. Be tudjunk mutatkozni és be tudjunk mutatni másokat, meg tudjuk válaszolni és fel tudjunk tenni olyan kérdéseket, amelyek személyes jellegűek, pl.: a lakhelyre, ismerősökre és tulajdontárgyakra vonatkozóan.

Ajánljuk tanfolyamunkat mindazoknak, akik:

  • szívesen tanulnak nyelveket,
  • szeretnének hallássérült ismerőseikkel (barátaikkal, kollégáikkal, rokonaikkal) gördülékenyen kommunikálni,
  • munkájuk során emberekkel foglalkoznak (pl. személyes ügyfélfogadás, vendéglátás),
  • a későbbiekben jelnyelvi tolmács vagy oktatói pályára készülnek.

Időpont: Keddenként 13.30-16.00 óráig, 13 alkalom

Első alkalom: 2013. február 12.

Tandíj: 24.130 Ft/fő, ami tartalmazza a tankönyvet, CD-t, a vizsga díját és az oklevél kiállítását is. Fizetési mód: átutalás.

Jelentkezni a Registration menüpontban lehet.

A tanfolyamot vezeti: Cserfalvi Annamária - a Neumann János Informatikai Kar, Informatikai Rendszerek Intézet tanszéki mérnökeként dolgozom, hallássérült vagyok. Itt az Intézetben informatikával foglalkozom, felnőtt hallássérülteknek tanítok ECDL-t jelnyelven. Egyetemen belül, mint személyes jelnyelvi tolmács dolgozom, segítek hallássérült egyetemi hallgatóknak személyes tanulmányi ügyekben fordítani.