Dassault Systemes V6 PLM-2 virtuális mérnöki tér az Intelligens Mérnöki Rendszerek Laboratóriumban

2013. január 24., csütörtök

Az Alkalmazott Matematikai Intézet Intelligens Mérnöki Rendszerek Laboratóriumába (2.12) megérkezett a világszínvonalat képviselő Dassault Systemes V6 PLM-2 virtuális mérnöki tér, amely a világ élvonalában, számos repülőgép, jármű, elektronikai és egyéb terméket fejlesztő vállalat teljesen integrált, magas informatikai technológiát képviselő mérnöki tevékenységének közegévé vált.

Aki szeretné megismerni ezt a mérnöki technológiát (elsősorban annak informatikai rendszerét előadások és laboratóriumi órák keretében) a számára megnyitott V6 PLM valóságos ipari virtuális térben megtapasztalva, az alábbi, a NEPTUN-ban most felvehető, választható kurzusokhoz csatlakozhat, a 2012/2013 tanév tavaszi félévében.

Mérnök informatikus BSc hallgatók számára

A virtuális technológia alapjai, szerda 12:35-14:15, BA.2.12.

Introduction to Virtual Engineering (angol nyelvű kritérium tantárgy), szerda 14:25-16:05, BA.2.12.

Mérnök informatikus MSc hallgatók számára

Mérnöki objektumok leírása és elemzése virtuális terekben, csütörtök, 16:15-17:50, BA.2.12

A kurzusok létszámát korlátozza a laboratóriumban rendelkezésre álló munkaállomások száma, ezért javaslom, hogy az érdeklődők mihamarabb jelentkezzenek!

Laboratóriumunk a CADTerv kft. támogatásával a Dassault Systemes V6 PLM kompetencia központja és a témakörben szakdolgozat, diplomaterv és PhD téma kiírásokkal is hallgatóink rendelkezésére áll!

További információ

Dr. Horváth László egyetemi tanár
horvath.laszloatnik.uni-obuda.hu
http://users.nik.uni-obuda.hu/lhorvath/hl7okt.htm