Neumann Kar

A több mint 30 éves múltra építkezve Karunk a minőségi oktatás és a versenyképes kutatás-fejlesztés irányában képzeli el a jövőjét.

Karunk a 21. századi infrastruktúrával, folyamatosan megújuló képzési programmal, jó üzleti és kutatási kapcsolatrendszerrel biztosítja a jövő informatikusainak képzéséhez és az informatikai tárgyú kutatásokhoz szükséges ideális feltételeket. Célunk a legjobb feltételek biztosítása, a folyamatos fejlődés és megújulás.

Múlt és Jövő

Múlt és Jövő

Az informatika oktatásban szerzett több mint 40 éves tapasztalat szilárd alapokat biztosít a folyamatos fejlődéshez. Ismerje meg a múltunkat, tervezze velünk a jövőjét!

Szervezeti felépítés

Szervezeti felépítés

Az egyetem önállóan gazdálkodó szervezeti egysége a Kar, amely a szervezeti és működési rendben, valamint annak kari kiegészítésében rögzítetteknek megfelelően működik.

Intézetek

Intézetek

A Kar oktatási és kutatási tevékenységet végző szervezeti egységei az intézetek. A Kar 2000-es alapítása óta Karunkon 4 intézet működik.

Információk látogatóinknak

Információk látogatóinknak

Nívódíjas oktatási épületünkben a folyamatosan változó kihívásoknak megfelelő, kitűnően felszerelt előadókkal és laborokkal biztosítunk magas színvonalú oktatást.

Hírek, események

Hírek, események

Célkitűzésünk az, hogy hallgatóink, munkatársaink, valamint hazai és nemzetközi partnereink minél szélesebb körben kapjanak tájékoztatást a kari hírekről, eseményekről.