Oktatás

2018.07.30 - hétfő
2018.01.29 - hétfő

Az Óbudai Egyetemen évek óta sikeresen működik a duális képzési forma, amely a hallgatói és gazdasági oldal igényeinek megfelelően folyamatosan bővül. A 2018-as tanévben az előzőhöz képest másfélszer több, 371 duális képzési helyet hirdet meg az Egyetem.

2017.11.29 - szerda

Nagy sikerrel zárult a K&H munkatársai által tartott előadássorozat első része, ahol a fejlesztő kollégák betekintést engedtek az általuk kezelt rendszer felépítésébe. Bemutattak számos az iparban használt és felkapott jelenlegi eszközt és metodológiát, amely nem csak nagy ipari szinten, hanem kisebb projektek esetén is hasznosnak tud bizonyulni.

2017.11.22 - szerda

Kimagasló érdeklődés övezte az infobiztonság témakörben tartott előadást! A jelenlévők beketintést nyerhettek olyan témaköröbe, mint például, hogy hogyan épül fel egy bank információbiztonsága, vagy, hogy milyen támadások vannak manapság. A konkrét támadási formák mellett, az ellenük eszközölhető védekezési módok is ismertetésre kerültek, amelyek minden bizonnyal sokak hasznára fognak válni, hiszen az adataink védelme mindenki számára fontos témakör napjainkban.

2017.11.22 - szerda

Mérnöki Megoldások Ipari Környezetben című előadássorozat I. részében, Szántó Balázs tartott remek előadást az elméleti oldalról, lehetőségekről és voltaképpen arról, hogy mit is jelent a reaktív alkalmazás. Az előadás második részében gyakorlati oldalról is megismerkedhetnek a jelentkezők a témakörrel, így számítógépek előtt, programozni is fognak számos érdekes dolgot.

Oldalak