Tech

2017.03.27 - hétfő
A Full-stack fejlesztés című előadássorozatunk második előadását Szabó-Resch Miklós Zsolt, ügyvivő szakértő tartotta, aki többek között a Kockanap programozási versenyek szervezői kihívásaira és a motivációkra világított rá.
2017.03.27 - hétfő
2017. március 13-án az Óbudai Egyetem Neumann János Szakkollégium vendége volt Dr. Charaf Hassan, a BME Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék tanszékvezetője, egyetemi tanár, akinek vendégelőadása volt a Szakkollégium nyilvános előadássorozatának nyitánya: “A szoftver ereje” című előadását nagy érdeklődéssel várták a Szakkollégisták, a Neumann Kar hallgatói és munkatársai, külső érdeklődők.
2017.03.22 - szerda
A Full-stack fejlesztés című előadássorozatunk második előadását Szabó-Resch Miklós Zsolt, ügyvivő szakértő tartotta, aki többek között a Kockanap programozási versenyek szervezői kihívásaira és a motivációkra világított rá.
2016.11.24 - csütörtök

A budapesti Mozgásjavító Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, EGYMI és Kollégium egyik végzős osztálya járt az IT Evolúció kiállításon.

2016.11.14 - hétfő

Az ICT területen a világ egyik legnagyobb vállalata a kínai Huawei, 2008-ban indította útjára a Telecom Seeds for the Future programját.

2016.10.24 - hétfő

Az országban elsőként az Óbudai Egyetem vezeti be idén ősztől teljes körűen, az oktatók és hallgatók számára is hozzáférhető módon, az oktatást és a tanulást egyaránt segítő MATLAB® szoftvert. A MATLAB egy széles körben használt mérnöki és matematikai rendszer, amelyet a világ TOP 25 egyeteméből 24 a teljes intézményre kiterjedő konstrukcióban használ. Ezeket a feltételeket teremti most meg hallgatói és oktatói számára az Óbudai Egyetem, hazai viszonylatban élenjáró módon, ezzel is emelve az intézményben folyó oktatás színvonalát.

2016.10.07 - péntek

Karunk diákja, Tóth Géza, "Biztonsági kiegészítések szolgáltatás orientált architektúrák Enterprise Service Bus-on keresztüli kommunikációjához" c. MSc szakdolgozatával első díjat nyert a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület szakdolgozat pályázatán. A képeken a díjátadó ünnepség látható. A díjat a Herendi Porcelán Manufaktúra Zrt. ajánlotta föl a pályázóknak, egy gyönyörű porcelán bagoly.

2016.06.28 - kedd

Az Óbudai Egyetem Neumann Kar HÖK az ISACA (Information Systems Audit and Control Association = az informatikai ellenőrök világszervezete) Academic Advocate Programja tiszteletére tanulmányi versenyt szervezett 2016. április 29-én.

2016.01.18 - hétfő

Az Alkalmazott Informatikai Intézet az őszi félévekben hagyományosan megrendezi a mérnök informatikus hallgatók között a vizuális alkalmazásfejlesztési versenyét.

2015.12.16 - szerda

Idén is megrendezésre került az egyre nagyobb sikernek örvendő Kockanap, az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar megrendezésében. A rendezvény egy 24 órán át tartó programozási verseny, ahol csapatokba szerveződött barátok és hallgatótársak mérik össze programozói tudásukat.

Oldalak