Üzleti szolgáltatások

Az informatikai képzést folytató 15 felsőoktatási intézmény közül az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karának a legjobb a kapcsolata a szakmában működő vállalatokkal.

A jó gyakorlati képzésünkről, a tehetséges végzettjeinkről, az eredményes oktatóinkról és a gyakorlatorientált kutatóinkról vagyunk híresek. Ezen erősségeinkkel segíthetünk és fejleszthetjük cégét vagy szervezetét is. Tekintse át kínálatunkat és érdeklődjön a speciális ajánlataink iránt.

Maradjon versenyben

Maradjon versenyben

Karunknak kiváló tapasztalatai vannak vállalati K+F+I területen. Használja tudásunkat, és keressük együtt a megoldásokat.

Egyéni fejlődés

Egyéni fejlődés

A felkészült és elégedett munkaerő a vállalkozás jövője. Fejlessze munkatársait képzéseinkkel és adjon lehetőséget egyéni fejlődésükre.

Fiatal tehetségek

Fiatal tehetségek

Munkaerő utánpótlás nélkül a vállalat nem életképes. Kapcsolódjon be gyakorlati képzéseinkbe és már a képzés alatt válassza ki leendő munkatársait.

21. századi infrastruktúra

21. századi infrastruktúra

Karunk épülete és eszközei a legújabb technológiák alkalmazásával állnak ügyfeleink rendelkezésére. Egy-egy nagyberuházás helyett béreljen helyet, eszközt tőlünk.

Fektessen a jövőbe

Fektessen a jövőbe

A minőségi felsőoktatás, a megfelelő képzés biztosítása mindannyiunk érdeke. Támogatásával segítse elő az oktatás színvonalának emelését, az infrastruktúra fejlesztését, a tehetségek támogatását.