Fektessen a jövőbe

illusztráció: támogassa karunkat

Lépjen velünk kapcsolatba!

Tudjon meg többet az együttműködési lehetőségekről!

Közös érdekünk, hogy a műszaki felsőoktatás, ezen belül az informatikai képzés színvonala, a felsőoktatási intézményből kikerülő hallgatók szakmai és gyakorlati tudása megfeleljen az ipar által támasztott igényeknek és lépést tartson a szakmai fejlődéssel. Ennek érdekében segítse a Kar működését, és válassza ki az Ön számára megfelelő részvételi formát e fontos cél elérését segítő folyamatoknak.

Kampányok

Infrastruktúra a legújabb tudás megszerzéséért: Járuljon hozzá az oktatási infrastruktúra fejlesztéséhez.

Adja a nevét egy kutatási témához, támogassa kutatóink tudományos előre menetelét: Kutatóink az alkalmazott kutatás és kísérleti fejlesztések mellett alapkutatási tevékenységet is végeznek, amelynek eredményei, gyakorlati hasznosulásuk rövid időn belül nem érzékelhető, de kellő idő és energia befektetésével olyan eredményeket hozhatnak, amelyek hasznát szervezete is hasznosíthat. Támogassa kutatási tevékenységünket, kutatóinkat és tegyen egy lépést a jövő felé.

A kampányok részleteiről kérdezze munkatársunkat.

Ösztöndíjak

Karunk támogatókat keres ösztöndíjak alapításához. Tervünk, hogy hallgatóink, kutatóink számára ösztöndíjakat hozzunk létre a tanulmányi és tudományos eredmény, az oktatói, kutatói munka elismerése érdekében. További terveink között szerepel egy vendégoktatói ösztöndíj alapítása is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és érdeklődjön a részletekről.

Támogatási formák és módok

  • Klasszikus támogatás formájában az Egyetem alapítványán keresztül lehet támogatást juttatni az Egyetemre. E támogatás a társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény 7.§ (1) bekezdés z.) alapján az adózás előtti eredményt csökkenti.
  • Együttműködési megállapodás: A felek között bármilyen, hosszú távú célra szóló stratégiai megállapodás, marketing szolgáltatások egymás javára történő nyújtása, képzési tervek összehangolása, szakmai gyakorlatok felügyelete stb.