Keressen fiatal tehetségeket

Lépjen velünk kapcsolatba!

Tudjon meg többet az együttműködési lehetőségekről!

A Neumann János Informatikai Kar híres arról, hogy kiváló gyakorlati tudással rendelkező hallgatókat képez, és a munkaerőpiac számára használható diplomásokat bocsát ki. Számos lehetőséget kínálunk arra, hogy kapcsolatba léphessen a nálunk tanuló fiatal tehetségekkel.

Készségfejlesztés

A készségfejlesztési kurzus a kapcsolatfelvétel egy olyan módja, amely során a partnereink humán erőforrás területen dolgozó munkatársai álláskeresésre, állásinterjúkra, munkavállalásra (projektmunka, beszámolás stb.) készítik fel hallgatóinkat a hivatalos képzésbe beépítve, vagy karrierdélutánok keretében. Ezen kurzusok, beszélgetések során a hallgatók elsajátítják a szükséges készségeket, miközben a cég is ismert lesz számukra. Ezen kurzusok ingyenesek.

Mi megszervezzük az eseményt, biztosítjuk a helyszínt és a hallgatókat. Önnek mindössze annyi a feladata, hogy küldjön egy megfelelően képzett személyt, hogy elindíthassuk a következő kurzust!

Mindig nyitottak vagyunk új és izgalmas javaslatokra hallgatóink továbbfejlesztésére vonatkozóan. Ha van egy jó ötlete, vagy szeretne kapcsolódni a programhoz, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Hallgatói projektmunka

A hallgatók gyakorlati képzésének egyik kezdeti állomása a projektmunka. A féléves gyakorlati tárgy keretében, a hallgatók csoportos feladatként egy üzleti világból származó problémára keresik a választ. A feladat elvégzését külső tanácsadóként a partnereink munkatársai és belső szakembereink irányítják. A félév során megtanulják a projektben való gondolkodást, a csoportban való munkát és az eredmények prezentálását.

Járuljon hozzá a hallgatók szakmai és gyakorlati fejlődéséhez azáltal, hogy projektmunka feladatot biztosít számukra és adjon lehetőséget nekik cége közelebbi megismeréséhez. A részletek megismeréséhez vegye fel velünk a kapcsolatot.

Hallgatói gyakorlat - Kooperatív képzés

A hallgatói gyakorlatnak többféle formája is létezik, amelyek során azon kívül, hogy megismerkednek a gyakorlatot folytató szervezettel, konkrét feladatokat is teljesítenek. A Kar az úgynevezett kooperatív képzést részesíti előnyben, mivel ez egy hosszabb távú együttműködés a hallgató és a gyakorlatot biztosító szervezet között. A kooperatív képzés, olyan a képzésbe beillesztett gyakorlati félév (5 hónap), illetve év (10 hónap), amely időszak alatt a hallgató 3-4 napot a gyakorlatot biztosító szervezetnél, és 1-2 napot a felsőoktatási szervezetnél tölt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és megtaláljuk a szakterülete iránt érdeklődő fiatalokat!

Egyetemi toborzási események

Egyetemünkön minden évben megrendezésre kerül az Óbudai Egyetemi Állásbörze. Emellett Karunk rendszeresen szervez bemutatkozó délutánokat a hallgatóink iránt érdeklődő partnereink számára.

Vegye fel velünk a kapcsolatos és vegyen rész a következő rendezvényünkön!

Keressen nálunk – találja meg segítségünkkel a legmegfelelőbb munkaerőt

Keressen segítségünkkel jó munkaerőt. Mi rendelkezünk a megfelelő információkkal és el tudjuk érni a szakterületét ismerő tehetséges hallgatókat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és ismerje meg szolgáltatásainkat!