Maradjon versenyben

Lépjen velünk kapcsolatba!

Tudjon meg többet az együttműködési lehetőségekről!

A jelenlegi gazdasági helyzet miatt az eddigieknél nagyobb szükség van az innovatív megoldásokra és az újszerű megközelítésekre. A vállalkozások, amelyek nem képesek a fejlődésre, nem költenek innovációra, a túlélésért való küzdelemben lemaradnak, és fennmaradásuk hosszútávon kétséges.

Kutatás-fejlesztés

Szervezete jövője a jó ötleteken és azok megvalósításán múlik. Az innovációs képessége különbözteti meg versenytársaitól.

Dolgozzon velünk, és segítünk ötleteinkkel, innovatív gondolkodásunkkal . Tapasztalt kutatóink elvezetik a kezdeti ötletek megfogalmazásától egészen az eredmények elérésig.

A Kar részt vesz több országos kutatási programban, szorosan együttműködve az adott terület vezető nagyvállalataival. Kiváló szakemberek és versenyképes infrastruktúra áll rendelkezésre szerződéses és támogatott kutatások elvégzésére.

Tekintse meg jelenlegi és lezárult kutatásainkat!

Technológiai szolgáltatások

Kérjen a vállalkozására vonatkozó szakmai tanácsot oktatóinktól-kutatóinktól.

Használja a Kar munkatársainak nagy kutatásszervezési és technológiai fejlesztési tapasztalatát belső folyamatainak ellenőrzéséhez, költségeinek csökkentéséhez.

Mit is kínálunk?

  • tesztelés és elemzés,
  • prototípus tervezés és kivitelezés,
  • műszaki tanácsadás és a gyakorlati problémamegoldás.

Tegye fel kérdéseit és a cégére szabott megoldásokat keresünk.

Együttműködési feltételek

Titoktartás

Az érzékeny információkat az együttműködés minden szakaszában bizalmasan kezeljük. Az együttműködési megállapodásaink többsége vagy titoktartási záradékkal, vagy a projektben dolgozók külön titoktartási megállapodásaival egészül ki.

Szerződések

A kutatási és tanácsadási tevékenységek folytatásához, az együttműködések keretbe foglalásához együttműködési megállapodást, illetve szerződést kötünk. A különböző típusú együttműködésekhez saját szerződésmintákkal rendelkezünk. Ezen minták mind az ügyfél, mind a Kar érdekeit figyelembe veszik, és jogi védelmet biztosítanak mindkét fél számára. Természetesen nem zárkózunk el a lehetséges partnereink saját szerződésmintáinak alkalmazása elől sem.

Szellemi tulajdonjogok

Tisztában vagyunk azzal, hogy a közös munka során nem kerülhetjük meg a szellemi tulajdonjogokra vonatkozó szabályokat. Egyedileg kezeljük a szellemi tulajdonjogokkal kapcsolatos kérdéseket a közös projektek során. Arra törekszünk, hogy (az Egyetem Szellemi Tulajdon Védelmi Szabályzatával összhangban) megtaláljuk azokat a tisztességes és ésszerű megoldásokat, amelyek  az eredmények felhasználását mindkét fél számára a legjobban hasznosíthatóvá teszik. Felsőoktatási intézményként szeretnénk az eredményeket oktatási és kutatási célra felhasználni.

Szavatosság, garancia és kártérítések

Bár együttműködéseink természete megkövetelné a szavatosság, garancia, illetve kártérítés kérdéseinek kezelését, a Karnak (mint költségvetési szerv részének) azonban nem áll módjában ilyen típusú vállalásokat tenni, de arra törekszünk, hogy szolgáltatásainkat a legmagasabb színvonalon végezzük.

Akkreditáció és biztosítékok

A Kar és az Óbudai Egyetem is a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság által akkreditált szervezet, a szervezet az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány előírásai szerinti minőségtanúsítvánnyal rendelkezik, folyamatait ennek megfelelően működteti.