Maradjon versenyben

Lépjen velünk kapcsolatba!

Tudjon meg többet az együttműködési lehetőségekről!

A jelenlegi gazdasági helyzet miatt az eddigieknél nagyobb szükség van az innovatív megoldásokra és az újszerű megközelítésekre. A vállalkozások, amelyek nem képesek a fejlődésre, nem költenek innovációra, a túlélésért való küzdelemben lemaradnak, és fennmaradásuk hosszútávon kétséges.

Kutatás-fejlesztés

Szervezete jövője a jó ötleteken és azok megvalósításán múlik. Az innovációs képessége különbözteti meg versenytársaitól.

Dolgozzon velünk, és segítünk ötleteinkkel, innovatív gondolkodásunkkal. Tapasztalt kutatóink elvezetik a kezdeti ötletek megfogalmazásától egészen az eredmények elérésig.

A Kar részt vesz több országos kutatási programban, szorosan együttműködve az adott terület vezető nagyvállalataival. Kiváló szakemberek és versenyképes infrastruktúra áll rendelkezésre szerződéses és támogatott kutatások elvégzésére.

 

Technológiai szolgáltatások

Kérjen a vállalkozására vonatkozó szakmai tanácsot oktatóinktól.

Használja a Kar munkatársainak nagy kutatásszervezési és technológiai fejlesztési tapasztalatát belső folyamatainak ellenőrzéséhez, költségeinek csökkentéséhez.

Mit is kínálunk?

  - tesztelés és elemzés,
  - prototípus tervezés és kivitelezés,
  - műszaki tanácsadás és a gyakorlati problémamegoldás.

Tegye fel kérdéseit és a cégére szabott megoldásokat keresünk.

Együttműködési feltételek

Titoktartás

Az érzékeny információkat az együttműködés minden szakaszában bizalmasan kezeljük. Az együttműködési megállapodásaink többsége vagy titoktartási záradékkal, vagy a projektben dolgozók külön titoktartási megállapodásaival egészül ki.

Szerződések

A kutatási és tanácsadási tevékenységek folytatásához, az együttműködések keretbe foglalásához együttműködési megállapodást, illetve szerződést kötünk. A különböző típusú együttműködésekhez saját szerződésmintákkal rendelkezünk. Ezen minták mind az ügyfél, mind a Kar érdekeit figyelembe veszik, és jogi védelmet biztosítanak mindkét fél számára. Természetesen nem zárkózunk el a lehetséges partnereink saját szerződésmintáinak alkalmazása elől sem.

Szellemi tulajdonjogok

Tisztában vagyunk azzal, hogy a közös munka során nem kerülhetjük meg a szellemi tulajdonjogokra vonatkozó szabályokat. Egyedileg kezeljük a szellemi tulajdonjogokkal kapcsolatos kérdéseket a közös projektek során. Arra törekszünk, hogy (az Egyetem Szellemi Tulajdon Védelmi Szabályzatával összhangban) megtaláljuk azokat a tisztességes és ésszerű megoldásokat, amelyek  az eredmények felhasználását mindkét fél számára a legjobban hasznosíthatóvá teszik. Felsőoktatási intézményként szeretnénk az eredményeket oktatási és kutatási célra felhasználni.

Szavatosság, garancia és kártérítések

Bár együttműködéseink természete megkövetelné a szavatosság, garancia, illetve kártérítés kérdéseinek kezelését, a Karnak (mint költségvetési szerv részének) azonban nem áll módjában ilyen típusú vállalásokat tenni, de arra törekszünk, hogy szolgáltatásainkat a legmagasabb színvonalon végezzük.

Akkreditáció és biztosítékok

A Kar és az Óbudai Egyetem is a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság által akkreditált szervezet, a szervezet az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány előírásai szerinti minőségtanúsítvánnyal rendelkezik, folyamatait ennek megfelelően működteti.