Légi térképészeti és Távérzékelési Konferencia
2018 október 16-17

2016-os légi térképészeti és Távérzékelési Konferencia

Cím
Óbudai Egyetem
Neumann János Informatikai Kar
Budapest, Bécsi út 96/B

Dátum
2018. október 16-17

Kapcsolat
ACRSA - Óbudai Egyetem
E-mail: acrsa@acrsa.org

A Légi Térképészeti és Távérzékelési Egyesület szervezésében az Óbudai Egyetemen megvalósuló konferencia lehetőséget biztosít a szakmai közösségnek - mérnököknek, pilótáknak, fényképészeknek, UAV és egyéb eszközök gyártóinak, egyetemi oktatóknak és hallgatóknak, a légi felmérések résztvevőinek, repülőgép karbantartó-, légi fényképező-, mérőkamera gyártó- és forgalmazó cégeknek -, hogy munkásságukat és eredményeiket bemutassák, valamint lehetővé teszi az érdeklődők számára a szakmai anyagokba való betekintés.

  A szakma hazai és nemzetközi történetét bemutató szakkiállítás a 102 éves hazai légi térképészet mérföldköveit és a szakma legújabb vívmányait vonultatja fel 20 tabló és számos tárgyi eszköz formájában, elősegítve az egykori és a legmodernebb módszerek megismerését.

Alkalmat biztosítunk a vállalatok és az intézmények bemutatkozására, illetve alkalmat kínálunk a műszergyártók és forgalmazók számára, hogy felhívják a figyelmet a legújabb trendekre. A tapasztalatok és vélemények megosztása elősegíti a közös fejlődést, a vívmányok népszerűsítését. Az érdeklődők megismerkedhetnek a legújabb esettanulmányokkal, műszaki és térképészeti alkotásokkal, betekintést nyerhetnek a felmérési műhelyek működésébe és megismerhetik azok történetét.


A konferencia helyszíne: Óbudai Egyetem, Bécsi út 96/b
A konferencia időpontja: 2018 október 16-17