Neumann János Informatikai Kar TDK portál

A NIK TDK portál célja, hogy minden a TDK-val kapcsolatos információt egy helyen összefoglaljon, elsősorban kari szinten de természetesen általános érvényű információk is fellelhetők. Ebbe beletartoznak a hallgatók (és témavezetőjük) által elkészített pályamunkák, melyek nagyon sok esetben még országos szinten is kiemelkedő helyen végeznek az OTDK keretein belül vagy tudományos publikációk formájában.

Kiemelt Hír

Az Óbudai Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsa november 16-án szervezi meg őszi Tudományos Diákköri Konferenciáját.

Programterv

Ünnepélyes megnyitó (2022 november 16. 12:40)
Budapest III. kerület (Óbuda), Bécsi út 96/b., Aud. Max. terem
Megnyitja: Dr. Eigner György, dékán

Szekcióülések (2022 november 16. 13:00)
Egészségügyi informatika szekció, F.02 terem
Mesterséges intelligencia szekció, F.03 terem
Képfeldolgozás és gépi látás szekció, F.04 terem
Szenzor- és kiberrendszerek szekció, F.05 terem
Informatika alkalmazások szekció, F.06 terem

Az 56. Tudományos Diákköri Konferencia ünnepélyes eredményhirdetését 2022. november 30., szerda 17:00-ra tervezzük a 1034 Budapest, Bécsi út 96/b. Aud. Max. előadóban.

Támogatóink


OTDK eredmények

A Neumann János Informatikai Kar hallgatói által elért OTDK eredmények, az elmúlt 20 évből, összefogva, egy helyen.

Kari Tudományos Diákköri Vándordíjak

A Neumann János Informatikai Karon három darab, úgynevezett vándordíj osztható ki az arra érdemes hallgatók között. Ezek a Kari Nívó DíjKari Alkotói Díj, valamint a Kari Kreativitás Díj, és 2001 óta képzik részét a kari TDK életnek.

Hallgatóink mondták

Korábbi TDK-kon résztvevő és sikeres pályamunkákat benyújtó hallgatónkat kérdeztük, hogy nekik mit adott a TDK-n való részvétel (akár szakmai, akár emberi oldalról) és hogyan tudták az ott tapasztaltakat hasznosítani az élet egyéb területein.

50. TDK

Az Óbudai Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsa a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat részeként szervezte az 50. Tudományos Diákköri Konferenciáját (TDK) 2019 novemberben. Az esemény ünnepélyes eredményhirdetését Intézményünk Bécsi úti épületében tartották november 25-én. A TDK mérlege: 200 hallgató 160 kiváló dolgozatot nyújtott be.