Neumann János Informatikai Kar TDK portál

A NIK TDK portál célja, hogy minden a TDK-val kapcsolatos információt egy helyen összefoglaljon, elsősorban kari szinten de természetesen általános érvényű információk is fellelhetők. Ebbe beletartoznak a hallgatók (és témavezetőjük) által elkészített pályamunkák, melyek nagyon sok esetben még országos szinten is kiemelkedő helyen végeznek az OTDK keretein belül vagy tudományos publikációk formájában.

Kiemelt Hír

Az Óbudai Egyetem 57. Tudományos Diákköri Konferenciáját májusban tartja. Eredményes munkát és sikeres konferenciát kíván az Egyetemi Tudományos Diákköri Tanács!

Az 57. Tudományos Diákköri Konferenciát 2023. május 10-én (szerdán) tartjuk.

A konferenciára 2023. április 13-án délig (12:00 óra) lehet jelentkezni a honlapon.

A dolgozat elkészítésénél javasolt figyelembe venni az Országos Tudományos Diákköri Konferencia megcélzott szekciójának formai előírásait. A dolgozatot május 4. (csütörtök) délig (12:00 óra) kell feltölteni a rendszerbe.

Az 57. Tudományos Diákköri Konferencia ünnepélyes eredményhirdetését május 24-én 17:00-ra tervezzük. Helyszín: Budapest VIII. Tavaszmező u 16-18. (G épület).

Támogatóink


OTDK eredmények

A Neumann János Informatikai Kar hallgatói által elért OTDK eredmények, az elmúlt 20 évből, összefogva, egy helyen.

Kari Tudományos Diákköri Vándordíjak

A Neumann János Informatikai Karon három darab, úgynevezett vándordíj osztható ki az arra érdemes hallgatók között. Ezek a Kari Nívó DíjKari Alkotói Díj, valamint a Kari Kreativitás Díj, és 2001 óta képzik részét a kari TDK életnek.

Hallgatóink mondták

Korábbi TDK-kon résztvevő és sikeres pályamunkákat benyújtó hallgatónkat kérdeztük, hogy nekik mit adott a TDK-n való részvétel (akár szakmai, akár emberi oldalról) és hogyan tudták az ott tapasztaltakat hasznosítani az élet egyéb területein.

50. TDK

Az Óbudai Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsa a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat részeként szervezte az 50. Tudományos Diákköri Konferenciáját (TDK) 2019 novemberben. Az esemény ünnepélyes eredményhirdetését Intézményünk Bécsi úti épületében tartották november 25-én. A TDK mérlege: 200 hallgató 160 kiváló dolgozatot nyújtott be.

Utoljára frissítve: 2023-04-20