Oktatás

Az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kara az informatikus képzés mindhárom, nemzetközileg is elismert szintjén (BSc, MSc, PhD) kínál versenyképes végzettséget.

Informatikai világcégekkel és szakmai partnereinkkel szorosan együttműködve folyamatosan aktualizáljuk, időről-időre teljesen megújítjuk képzési programunkat, azért, hogy a hallgatóink végzéskor azonnal olyan tudás birtokában legyenek, amelynek segítségével sikeresen elhelyezkedhetnek.

Mérnökinformatikus (BSc)

Mérnökinformatikus (BSc)

Széleskörű gyakorlati és elméleti szaktudás a hazai és a nemzetközi piac egyik legdinamikusabban fejlődő ágazatában. Gyakorlati szoftver-fejlesztési és alkalmazói ismeretek a munkaerőpiac igényeinek megfelelően.

Üzemmérnök - Informatikus (alapképzés)

Üzemmérnök - Informatikus (alapképzés)

A képzésben résztvevők képesek műszaki informatikai alkalmazások és informatikai infrastrukturális rendszerek és szolgáltatások telepítésére, üzemeltetésére és adott szoftver platformon történő fejlesztésére, valamint azok adat- és programrendszereinek megismerésére.

Mérnökinformatikus (MSc)

Mérnökinformatikus (MSc)

Az MSc képzésben résztvevők alkalmassá válnak új informatikai rendszerek és eszközök tervezésére, informatikai rendszerek fejlesztésére és integrálására, informatikai célú kutatás-fejlesztési feladatok ellátására.

Alkalmazott matematikus (MSc)

Alkalmazott matematikus (MSc)

Az alkalmazott matematikus mesterszakunk a műszaki matematika szakiránnyal az országban egyedülálló, hiánypótló képzést jelent.

Mérnöktanár (MA)

Mérnöktanár (MA)

A mérnöki tudományokban szerzett tudás továbbfejlesztése. Elmélyülés a pszichológiai és pedagógiai tudományokban. Az elektronikus tanítás és tanulás nyújtotta lehetőségek megismerése.

Doktori képzés

Doktori képzés

Az informatika és alkalmazásai területén folyó hazai és nemzetközi kutatási-fejlesztési versenyben helytálló kutatók képzése az Alkalmazott Informatikai és Alkalmazott Matematikai Doktori Iskolában.

Kiberbiztonsági szakmérnök/szakember (SZT)

Kiberbiztonsági szakmérnök/szakember (SZT)

IT biztonsági problémák feltárására, azonosítására, a megoldáshoz szükséges módszerek és rendszerek alkalmazására képes szakember képzés, gyakorlati és praktikus készségekkel és alkalmazásokkal kiegészítve.

Kooperatív képzés

Kooperatív képzés

Az országban elsőként, 1995-ben vezettük be a 3 éves alapképzést követő kooperatív képzést, mely a hallgató számára egy informatikai cégnél biztosít részvételt komplex mérnöki feladatok megoldásában.

Tanfolyamok

Tanfolyamok

A Neumann János Informatikai Kar által szervezett és indított tanfolyamok.

Erasmus

Erasmus

Az Erasmus+ az Európai Unió új programja, mely az oktatást, a képzést, az ifjúsági területet és a sportot is magában foglalja, több jelenleg futó programot egyesítve.