Támogatóink

Deutsche Telekom IT Solutions

A Deutsche Telekom IT Solutions Magyarország legnagyobb ICT-munkaadója, a Deutsche Telekom Csoport tagja.

Több mint 4500 kollégánk a legmodernebb technológiák használatával nyújtja az informatikai és telekommunikációs szolgáltatások széles portfólióját.

Felsőoktatási intézményekkel zajló együttműködéseink során fontos, hogy az elméleti mellett a gyakorlati tapasztalatok szerzését is elősegítsük.

Az Óbudai Egyetem mérnökinformatikus képzésén belül a Big data és az üzleti intelligencia témái kapcsán lehet velünk találkozni.

Azért, hogy közelebb hozzuk a diákokat a munka világához, szerveztünk már irodalátogatást hallgatók egy csoportjának. A minket meglátogató diákok közül azóta többen is nálunk dolgoznak gyakornoki pozíciókban.

Kézzelfogható eredménye is van az egyetemmel közös munkánknak: az egyetem Bécsi úti Campusának új Wi-Fi hálózata a DT-ITS finanszírozásában épült ki.EPAM Systems, Inc.

Az 1993-ban alapított USA központú EPAM Systems, Inc. (NYSE: EPAM) mára a világ vezető szoftver- és platformfejlesztési megoldásokat kínáló cégévé vált. Fő tevékenysége a nemzetközi, piacvezető ügyfelek digitális transzformációját elősegítő informatikai platformok fejlesztése, szoftveralapú komplex megoldások bevezetése a kapcsolódó tanácsadási tevékenységekkel együtt.

Több mint 33 750+ szoftvermérnökkel dolgozik a világ 30+ országában, 4 kontinensen. Magyarországon, amely egyben a legnagyobb európai iroda, közel 1 700 főt alkalmaz Budapesten, Debrecenben és Szegeden működő irodáiban. Az EPAM számos elismeréssel rendelkező dinamikusan fejlődő cég, egyike azon csupán négy technológiai cégnek, amely 2013 óta minden évben szerepel a Forbes 25 leggyorsabban növekvő vállalatainak listáján, 2019-ben és 2020-ban pedig a Fortune 100 lista leggyorsabban növekvő technológiai cége volt. Az EPAM irodái digitális laboratóriumok, ügyfeleink pedig a világ legjelentősebb vállalatai. Az EPAM budapesti munkatársai nagyszabású nemzetközi projekteken dolgoznak a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva, amely a sokrétű juttatási rendszer mellett nemzetközi karriert, utazási és relokációs lehetőséget jelent számukra. Folyamatosan várjuk a tehetséges szakemberek jelentkezését és a gyakorlati helyet kereső hallgatókat oldalunkon: https://careers.epam.hu/

Az Egyetemmel közös mérföldköveink:

  • 2014 óta egy modern eszközökkel felszerelt EPAM terem várja a hallgatókat
  • 2019-ben az EPAM támogatásával valósult meg az Óbudai Egyetem – Neumann János Informatikai Karán rendezett OTDK verseny

Egyetemi kurzusaink:White Hat IT Security

A White Hat IT Security diverz folyamatos és menedzselt megoldásokat és klasszikus kiberbiztonsági szolgáltatásokat (pl. pentesting, sérülékenységi vizsgálat, red/blue teaming), teljeskörű incidens-kezelést és zsarolóvírus-reagálást kínál ügyfeleinek. Egyetemi együttműködésben is oktatott WHCD nagyvállalati védekező képzésük egyedülálló Európában; biztonságtudatossági tréningjeik pedig célcsoportokra optimalizálva emelik a céges ellenállóképességet.

Saját fejlesztésű White Hat MSS folyamatos biztonsági szolgáltatásuk piacvezető megoldásokra épül: a White Hat a Zimperium stratégiai fejlesztési partnere, a Microsoft Gold fokozatú partnere és a régióban elsőként lett tagja a magas presztízsű Microsoft Intelligent Security Association (MISA) programnak. A White Hat mobil fókuszú megoldása átlátható árazással nyújt teljeskörű védelmet bármilyen hálózati kialakításra és végpontra, adaptív és skálázható módon. Az alap Managed Detection and Response (MDR) akár 24/7 biztosítja a riasztások felügyeletét és megfelelő kezelését (SOC-as-a-Service), MSS csomagjuk pedig kiegészítő szolgáltatások széles tárházát is tartalmazza: például rendszeres pentestinget, sérülékenységi vizsgálatot, adathalász kampányt, tréningeket vagy IBSZ fejlesztést.