59. Tudományos Diákköri Konferencia

Az Óbudai Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsa áprilisban szervezi meg tavaszi Tudományos Diákköri Konferenciáját.

Az 59. Tudományos Diákköri Konferenciát
2024. április 24-én (szerdán) tartjuk.

A rendezvényre előzetesen nevezni kell a következők szerint. A dolgozathoz tartozó szerzők jelentkezési adatait és a tartalmi kivonatot rögzíteni kell a kari elektronikus TDK portálon (tdk.nik.uni-obuda.hu), majd véglegesítés után a konzulensének is engedélyeznie kell a jelentkezést 2024. április 4. (csütörtök) délig (1200 óra).

A dolgozat elkészítésénél javasolt figyelembe venni az Országos TDK konferencia megcélzott szekciójának formai előírásait: 37. OTDK központi felhívása (www.otdt.hu). A dolgozatot április 18. (csütörtök) délig (1200 óra) a kari TDK rendszerben rögzíteni kell, amelyet a konzulensnek is támogatnia kell a kari TDK portálon: tdk.nik.uni-obuda.hu

Az 59. Tudományos Diákköri Konferencia ünnepélyes eredményhirdetését 2024. május 8., szerda 17:00-ra tervezzük a Budapest VIII., Tavaszmező utca 14–18. TG.17. előadóba.

Az Egyetem TDK szabályzata alapján:

  • A kari TDK-konferencián OTDK-konferenciára jelölt legkiválóbb dolgozatok elfogadhatók szakdolgozatként/diplomamunkaként a TDK-konferencia főzsűrijének döntése alapján.
  • Amennyiben a TDK-konferencián előadott TDK pályamunka írásbeli részének bírálati pontszáma meghaladja a szerezhető maximum kétharmadát és a TDK-konferencia főzsűrije támogatja, akkor a TDK tevékenység szakmai gyakorlatként is elfogadható, függetlenül a képzési szinttől.
  • Amennyiben a TDK konferencián előadott TDK pályamunka írásbeli részének bírálati pontszáma meghaladja a szerezhető maximum felét és a TDK konferencia főzsűrije támogatja, a TDK konferencia félévében a szakdolgozat/diplomamunka beszámolóként a TDK tevékenység elfogadható, függetlenül a képzéstől

Sikeres TDK munkát és eredményes konferenciát kívánok!

Budapest, 2024. február 5.

Dr. habil. Vámossy Zoltán
ÓE ETDT elnök


Letölthető dokumentumokA Neumann János Informatikai Kar TDK tevékenységét és konferenciáit támogatja a Nemzeti Tehetség Program és a Miniszterelnökség, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által kiírt “Az Országos Tudományos Diákköri Konferencián, valamint tudományos műhelyein való részvétel és a lebonyolítási feladatok ellátása” című pályázata (NTP-HHTDK-23-0077).