BME-PANNON-HTE NetSkills Challange 2020

Tedd próbára számitógép-hálózatos tudásod!

Ha jártas vagy számítógép-hálózatok konfigurálása és üzemeltetése terén, akkor ne habozz, jelentkezz a BME-Pannon-HTE NetSkills Challenge 2020 országos versenyre, és nyerd meg a támogatók által tárgynyereményként felajánlott laptop, tablet, okostelefon vagy a 3 db Rasp­berry Pi 4 egyikét! A feladatok témája és nehézségi szintje alapvetően a Cisco CCNA, CCNA Security képzéseket, valamint az /Pv6 témakörét öleli fel, de magasabb szintű tudást és gyakor­latot (CCNP) vagy más témakör (/oT) ismeretét igénylő részfeladatokra is lehet számítani.


A verseny egyéni, 2 fordulós, magyar nyelvű, és nyitott minden magyarországi felsőoktatási intézményben tanulmányait folytató hallgató számára előzetes regisztráció után. A pandémiás helyzet miatt idén a verseny teljes mértékben VIRTUÁLISAN kerül megrendezésre! Így az on-line webes előszelekciót követően a 6 legjobb hallgató a döntőben mérheti össze tudását, amely szintén az Interneten keresztül kerül megrendezésre felhő környezetben kialakított virtualizált infrastruktúrán.
Az on-line webes előszelekció két részt tartalmaz, így az elméleti tudásra fókuszáló, kb. 50 kérdésből álló tesztet követően egy konfigurációs feladatot kell megoldani a Cisco Packet Tracer hálózati szimulátorban.
A döntőben virtualizált Cisco eszközökből álló hálózatot kell konfigurálni, valamint hibaelhá­rítással kapcsolatos feladatokat kell megoldani.
A döntőbe jutott versenyzők között a fentebb említett értékes tárgynyeremények, valamint a támogatók által felajánlott különdíjak kerülnek kiosztásra!


Regisztráció határideje: 2020. november 19., 12.00 óra
Első forduló: 2020. november 20., 13.00 – 17.00 óra között
Döntő: 2020. november 27., 10.00 – 13.00 óra között
Virtuális eredményhirdetés és díjátadó: 2020. november 27., 15.00 óra
További információk és regisztráció: https://bphns.hit.bme.hu