Pótfelvételi – 2020

A pótfelvételi eljárás keretében az alábbi képzések kerülnek meghirdetésre az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karán:

NAPPALI TAGOZAT:
– Budapesten MÉRNÖKINFORMATIKUS (magyar nyelven) mesterképzés (önköltséges)
– Budapesten MÉRNÖKINFORMATIKUS (angol nyelven) mesterképzés (önköltséges)
– Budapesten ALKALMAZOTT MATEMATIKUS (angol nyelven) mesterképzés (önköltséges)

ESTI TAGOZAT:
– Budapesten ALKALMAZOTT MATEMATIKUS mesterképzés (önköltséges)
– Budapesten MÉRNÖKINFORMATIKUS alapképzés (állami ösztöndíjas és önköltséges)

LEVELEZŐ TAGOZAT:
– Nyírbátorban MÉRNÖKINFORMATIKUS alapképzés (állami ösztöndíjas és önköltséges)
– Salgótarjánban MÉRNÖKINFORMATIKUS alapképzés (állami ösztöndíjas és önköltséges)

Jelentkezni kizárólag elektronikus úton a https://www.felvi.hu/felveteli/efelveteli oldalon lehet, legkésöbb 2020. augusztus 9-ig.
A pótfelvételi során már csak egyetlen képzés jelölhető meg, valamint csak azok jelentkezhetnek, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel a július 23-án zárult általános eljárásban, vagy idén egyáltalán nem jelentkeztek felsőoktatásba.

A jelentkezés menete

Az űrlapok kitöltésére 2020. augusztus 9-én éjfélig van lehetőség.

A jelentkezési űrlapokat a kitöltéssel egy időben, azaz 2020. augusztus 9-én éjfélig hitelesíteni is kell!

Ez megtehető Ügyfélkapun keresztül vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával az Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220 címre (javasolt elsőbbségi küldeményként feladni).

Figyelem!
A jelentkezési kérelemhez csatolandó dokumentumokat a jelentkezési kérelemmel egyidejűleg kell feltölteni (2020. augusztus 9-ig)!
Amennyiben a felsőoktatási intézmények alkalmassági, gyakorlati vizsgát vagy – elsősorban mesterképzésekben – felvételi vizsgát írnak elő, azt a pótfelvételi hirdetményben jelzik, és közlik annak időpontját is.

Ennek megfelelően Karunkon minden mesterképzési szakon felvételi elbeszélgetésre kerül sor, mely ebben a jelentkezési időszakban online formában, a Microsoft Teams rendszeren keresztül kerül lebonyolításra, melyre meghívót küld a Kar a megadott e-mail címre, legkésőbb augusztus 10. 23:59-ig.

A ponthatárokat előreláthatólag 2020. augusztus 28-án hirdetik ki, ekkor dől el, ki került be  az általa megjelölt képzésre. A felvettek a felvételi határozatot és a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat a ponthatárok kihirdetését követően a felsőoktatási intézménytől kapják meg 2020. augusztus 31-ig.

További információk a jelentkezésről és a pótfelvételi eljárásban meghirdetett képzésekről:

www.felvi.hu
https://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/sz…