Seeds for the Future – Training program

A Seeds for the Future program célja, hogy az IKT-ismereteket megossza a fiatal tehetségekkel, bemutatva azok alkalmazását és az IKT-ipar működését.

Az idei program egészen különleges: a tehetséges, sikeres pályázók számára július 1-től 5-ig helyszíni programmal készülünk Rómában. Ez alatt az 5 nap alatt a hallgatóknak lehetőségük nyílik részt venni egy sor inspiráló workshopon, amelyeket iparági szakértők vezetnek majd, érdekes kerekasztal-beszélgetéseken és saját Tech4Good Class csoportos projekteteken tudnak dolgozni, amit zsűri értékel majd.

A programhoz hasonlóan az idei év kiválasztási folyamata is rendhagyó: minden magyarországi stratégiai partneregyetemünkről (Széchenyi István Egyetem, Pécsi Tudományegyetem, Óbudai Egyetem, Nemzeti Közszolgálati Egyetem) csak egy-egy hallgató kerül kiválasztásra, aki részt vehet a programban. Szeretnénk közreműködést kérni jelentkezők toborzásában, a program hallgatók körében való szétküldésében, népszerűsítésében.

jelentkezési határidő 2024. május 31. péntek

A jelentkezés feltétele:

  • Önéletrajz / CV
  • Digitlális index kivonat Neptunból
  • Elektronikus formában igazolás arról, hogy a hallgató aktív jogviszonyban áll az egyetemmel ebben a tanévben (hallgatói jogviszonyi igazolás vagy a Neptunban idén felvett tantárgyakról elektronikus kimutatás)
  • Max. 400 szavas motivációs levél és/vagy egy max. 3 perces személyes videó, amely tükrözi a tanulásban való részvétel célját (angol nyelven)
  • Ajánlólevél
  • Magyar állampolgárság

A kurzust olyan hallgatók is el tudják végezni, akiknek semmilyen technológiai ismeretük nincs.

A jelentkezéseket az orosz.luca@huawei.com email címre várjuk.