Pótfelvételi 2023

A pótfelvételi eljárás keretében az alábbi képzések kerülnek meghirdetésre az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karán:

NAPPALI TAGOZAT:

ESTI TAGOZAT:

LEVELEZŐ TAGOZAT:

Jelentkezni kizárólag elektronikus úton a https://www.felvi.hu/felveteli/efelveteli oldalon lehet, legkésőbb 2023. augusztus 6-ig.

A pótfelvételi során már csak egyetlen képzés jelölhető meg, valamint csak azok jelentkezhetnek, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel a július 26-án zárult általános eljárásban, vagy idén egyáltalán nem jelentkeztek felsőoktatásba.

A jelentkezés menete

Az űrlapok kitöltésére 2023. augusztus 6-án 24:00 óráig van lehetőség.

A jelentkezési űrlapokat a kitöltéssel egy időben, azaz 2023. augusztus 6-án 24:00 óráig hitelesíteni is kell!

Ez megtehető Ügyfélkapun keresztül vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával az Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220 címre (javasolt elsőbbségi küldeményként feladni).

Figyelem!

A jelentkezési kérelemhez csatolandó dokumentumokat a jelentkezési kérelemmel egyidejűleg kell feltölteni (2023. augusztus 6-ig)!

Amennyiben a felsőoktatási intézmények alkalmassági, gyakorlati vizsgát vagy – elsősorban mesterképzésekben – felvételi vizsgát írnak elő, azt a pótfelvételi hirdetményben jelzik és közlik annak időpontját is.

Ennek megfelelően Karunkon minden mesterképzési szakon felvételi elbeszélgetésre kerül sor, mely ebben a jelentkezési időszakban online formában, a Microsoft Teams rendszeren keresztül kerül lebonyolításra, melyre meghívót küld a Kar a megadott e-mail címre, legkésőbb augusztus 18. 23:59-ig.

A felvételi beszélgetésen való részvétel feltétele az alábbi forms kitöltése, melyre augusztus 11. 23:59-ig van lehetősége.

A ponthatárokat előreláthatólag 2023. augusztus 28-án hirdetik ki, ekkor dől el, ki került be az általa megjelölt képzésre. A felvettek a felvételi határozatot és a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat a ponthatárok kihirdetését követően a felsőoktatási intézménytől kapják meg 2023. augusztus 31-ig.

További információk a jelentkezésről és a pótfelvételi eljárásban meghirdetett képzésekről